Често задавани въпроси (FAQ)

Мога ли да използвам само единия продукт?

Можете. Колелото Spin to win и календарът About Last Night са продукти, които се допълват чудесно, но без проблем могат да се използват по отделно.

Какво представлява календарът About Last Night?

Това е еротичен календар, който съдържа 54 кръгчета, съдържащи пози на любовта. Кръгчетата са покрити от скреч поленца (предоставяме Ви перце, с което да изтъркате скреча). Под поленцето ще откриете секс поза, и 3 сърчица. В зависимост от това колко сърчица са запълнени, такава е и сложността на изпълнението:

❤️❤️❤️ - позата е с най-голяма сложност

❤️❤️⚪- позата е със средна сложност

❤️⚪⚪- позата е най-лесна.

Независимо от сложността, всяка поза ще Ви донесе голямо удоволствие. Най-отдолу ще откриете предложени локации, които ще приповдигнат адреналина.

Какво представлява колелото Spin to win?

Spin to win или колелото на късмета Ви предлага различни еротични предизвикателства за Вас и партньора Ви. Завъртете стрелката и вижте какъв Ви е късметът. Колелото е прекрасно допълнение на еротичния календар About Last Night, именно затова ако си поръчате и двата продукта, ние ще Ви изпратим Spin to win напълно  безплатно. Разбира се, това е артикул, който можете да използвате и самостоятелно. Колелото перфектно би се побрало във всяка чанта и би разведрило настроението ви.

Мога ли да не използвам предложените локации на календара About Last Night?

Разбира се. Локациите са измислени от нас, за да допринесат за доброто преживяване и Ви донесат нови, може би непознати емоции. Позите, които са върху календара могат да се изпълняват навсякъде, където пожелаете. Оставяме избора във ваши ръце!

Какви методи на плащане предлага сайтът?

Можете да платите поръчаните от Вас продукти чрез наложен платеж, като дадете парите на доставчика (спиди).

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас